DEVAM EDEN PROJELERİN SÜREÇ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Samsun  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okul Merkezli Gelişim" ,"Günebakan Okullar" ve  "İmece" projelerinin süreç değerlendirmesini yapmak amacıyla 23.05.2022 tarihinde saat 14.00'da Ondokuzmayıs Halk Eğitim Merkezi'nde toplantı düzenlendi. Toplantıya, Ondokuzmayıs İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdeniz Dalga, Özel Külliyat Lisesi Müdürü Murat Türk, Ondokuzmayıs Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şinasi AKSAN, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Bürodan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Erol Soycan ve diğer kurum idarecileri katıldı. Toplantıda, Benim Okulum projesinin web sitesine veri girişi yapılması, verilerin güncellenmesi, hedeflerin gerçekleşme düzeyi, Günebakan Okullar projesinde aylık faaliyetlerin planlanması, faaliyet raporlarının web sitesine girilmesi, İmece projesi ile ilgili olarak da kurumda kullanılmayan malzemelerin sisteme yüklenmesi ve sistemden malzeme talebinde bulunulması ile ilgili konular görüşüldü. Toplantı, kurum idarecilerinin projelerle ilgili genel değerlendirmesinin ardından sona erdi.

24.05.2022 153

24-05-202224-05-2022