OKULLARDA YAZ ETKİNLİKLERİ KURS PROGRAMI TANITIMI

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Okullarda Yaz Etkinlikleri" kurs programı haziran ayından itibaren Halk Eğitimi Merkezlerinde uygulamaya başlandı. Kurumumuz Ondokuzmayıs Halk Eğitimi merkezinde de temmuz ayı içerisinde açılan dört farklı Okullarda Yaz Etkinlikleri kursu ile 6-18 yaş arasındaki öğrencilerin kurslarda eğitim alması sağlanıyor. Hazırlanan kurs programı çerçevesinde daha fazla öğrencinin kurslara katılması ve imkanlardan yararlanmsı için Okullarda Yaz Etkinlikleri kurs programının tanıtımı gerçekleştirildi. Kurum whatsapp gruplarından yapılan video paylaşımları ile ilçedeki mevcut kurslardaki kursiyerlere ve ilçe halkına kurs tanııtımları yapıldı.

26.07.2022 217

26-07-2022