Ondokuzmayıs Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği gereğince, çevre faktörlerini dikkate alarak kursiyerlerin; ilgi ihtiyaçları doğrultusunda üretime yönelik, ailesine ve ülke ekonomisine katkı sağlayıcı,sosyal kültürel ve mesleki kurslarla eğitim ihtiyaçlarının karşılanması.

Misyon: Eğitim kampüsümüzde nitelikli bir kadroyla 19 Mayıs İlçesinde her yaşta ve her seviyedeki insanımızın mesleki, sosyal ve kültürel yönden gereksinimini karşılamak, övgüyle söz edilen bir kurum olarak, her vatandaşın beklentisini karşılayabilecek duruma gelmek.

Başarılar: Kurumumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında genel nufusun % 38 ini kurslarına iştirak ettirerek istatistiksel alanda Türkiye genelinde ilk sırada yer almıştır.Daha sonraki yıllarda da başarılarımız devam etketedir. Sinem ÖZKAN isimli Karate alanındaki öğrencimiz Brezilya´da 2022 yılında yapılan Dünya İşitme Engelliler Olimpiyatlarında 2. ve 2021 Yılında İran´da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasında 2. ve 3. olmuştur.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08,00-22,00
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisle ulaşım mümkün değil.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Karate, Judo, Futbol, Voleybol, Yüzme, Hentbol, Çocuk Atletizm, Tenis, Basketbol, Zihinsel Engelliler Özel Atletizm, Yakın Savunma, Güreş.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Türk Müziği Korosu projesi Sıfır Atık projesi Samsun Kariyer Eğitimi programı (SAKEP) projesi ve Bakanlığımız tarafından dahil edildiğimiz projeler
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "Sanat Eğitiminde Dijitalleşme" adlı Erasmus+ Projesi devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 362 511 32 98

Belgegeçer - (362) 511 2006

WEB - https://19mayishem.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Mizan Sok No3 19 Mayıs/SAMSUN

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mh. Mizan sokak No:3

Adres - Cumhuriyet Mah. Mizan Sok No3 19 Mayıs/SAMSUN

Ulaşım İl Merkezinden Belediye R11 Ring Otobüsü ve İlkadım İlçe Minibüs Garajından yolcu taşıması yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 33 Km. İlçe Merkezinde Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Konağı Arkasında yer almaktadır.